November tar ett hårt grepp

Den här veckan känns det som hela svenska befolkningen deppat ihop och gått i ide! Jag har verkligen känt av hur mycket mörkret och kylan sugit ur musten ur både mig själv och folk i min omgivning. I princip alla jag känner eller träffat den här veckan är bara såååå trötta och hängiga, gnäller över mörkret, kylan och är allmänt missnöjda med att det blivit november…

November har även tagit ett hårt grepp om just “mina” medlemmar på Sats. Måndagsklassen var nästan hälften av vad de brukar vara och även tisdagen och onsdagen kändes det att det är något annorlunda.. Men vilken Flow det var igår!! Fantastiskt klass- alla gav verkligen järnet och jag såg nog ett leende på varenda ens mun. 🙂

Jag vet att det är en tuff årstid men ett råd till er alla, mina läsare, kära vänner och släktingar: RYCK UPP ER!!! Din tillvaro är du med och skapar själv, inte din omgivning. Det hjälper ju inte att deppa ihop! Sätt därför på dig den där storstickade tröjan och ett par raggsockar, tänd några värmeljus, köp något nytt gott té och låt det skjuda med en stor sked honung, hitta på saker med dina vänner, unna dig saker, TRÄNA, få energi genom att ge andra energi, peppa dig själv och dina medmänniskor och om du har möjlighet kryp upp i famnen av den du håller kär. 🙂 Kroppsvärme funkar väldigt bra… 😉

Puss på er!!

Nu ska jag strax till Bliss för en god middag med tjejerna. 🙂 Mmmm höstmys!

Leave a Reply