Svettig men trevande start

Det blev en svettig men trevande start på Sats Sisjön igår. Jag hade ju premiär för min dansaerobic där ute igår. 9 ganska så oerfarna dansaerobic deltagarna var på plats och det var helt klart en stor kontrast mot att köra i stan där alla hänger med fort och tempot är högt. Här fick jag lära ut alltid längre (verkligen nöta in) och när jag hade lärt ut 3 av 4 block frågade jag gruppen om de ville ha ett fjärde block (min känsla sade att detta nog räckte) och svaret var att det räckte. Så vi öste på och till slut tycker jag det såg ut som alla hängde med hyfsat, tom med ett leende här och var. (Andas ut ;-))

IMG_8436.JPG
Känslan efteråt var som sagt en mycket svettig sådan och ganska så nöjd. Jag kommer nog behöva anpassa min koreografi lite här och som jag redan visste verkligen bygga upp den här klassen från scratch. Jag funderar även fortfarande lite om inte bodyjam egentligen passar Sisjön bättre. Återkommer om några veckor igen så ser vi hur det känns då.

Nu siktar jag in mig på husvisning ikväll och Dans på Kungsgatan på söndag! :-)

This entry was posted in BODYJAM®, Dansaerobic. Bookmark the permalink.

Leave a Reply