Vecka 15

Veckans update vecka 15! :-)

Victor har gått och fyllt ett helt halvår den här veckan och firat det med massor av härligt snack och skratt. Helskön kille. <3 Att leka med köksredskap har sedan visat sig vara hur kul som helst så varför köpa annat? ;-)

20130414-171608.jpg

Imorgon ska vi till Bvc för 6månaderskollen- återkommer med siffror och betyg i veckan. :-) Nätterna fortsätter att vara bättre, varierande så klart men ändå helt klart bättre än förut. Stooor skillnad på en månad!

Träningsmässigt i veckan så blev det tre pass: vickade en dansaerobic på måndagen på kompassen (ist för Street) plus mina två Zumba. Riktigt rolig vecka har det varit! :-) På tal om träning så “skolade” jag och Evelina in grabbarna på Sats i veckan så imorgon blir det av att testa Mini Sats på riktigt! Förväntningarna är låga. ;-)

20130414-172108.jpg
Så här söta var killarna när de lekte. :-)

Några promenader har det sedan självklart blivit, lunch hos en vän/fd kollega som hade BF i veckan (+5 idag tror jag) och så har jag gjort lite sköna upptäckter:
1. Kavringsbageriet på Eklandagatan! Yum! Köpte med nötter, rekommenderas varmt! :-)
2. Paleomuffins med dadlar- enkelt och också mums! A la sandra (funkade fint med strödadlar =färdighackade dadlar)
3. Babystrumpor försvinner ännu lättare än vuxenstrumpor i tvätten. Mutter mutter..
4. Det finns dåligt med nappar i gummi från 6 månader.. Hittade till slut här för på flera av stans apotek finns det då inte!
5. ICAs handla-app är jättesmidig och innehåller riktigt bra recept! Vi kör nästan bara på det nu.
6. Som Medmerakund (blivit idag) har man alltid 20% rabatt på Hippbarnmat på Coop. Bra grejer till bra pris! Ekologiskt dessutom. :-)

Veckan som kommer står följande på schemat: Bvc, babymassage “kurs” på Urban Bambino, zumba onsdag och lördag samt dansaerobic torsdag på kompassen och sen kommer (äntligen) Peters föräldrar och hälsar på till helgen. :-)

This entry was posted in Småbarnslivet and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Vecka 15

 1. MIa says:

  babysockar-två alternativ som jag ser det
  1 (tips från en ordningsam väninna) -häng en tvättpåse vis skötbordet och lägg alla sockarna i den så kommer de inte bort i tvätten
  2 (min variant) Köp många par och låt udda vara jämt, bebis bryr sig inte om det är olika färg på fötterna.

 2. Berith Ericsson says:

  Tvättpåse är bra till mycket. Använder alltid påse till “känsliga saker” som underkläder och finare toppar. Kanonidé att lägga strumporna i en tvättpåse.
  Kanske jag ska köpa med några stycken till helgen? :-)

Leave a Reply