2 dagar kvar…

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag, tillsammans med några kollegor, ska på Modegalan. Med denna maffiga biljett i handen och min snygga nya handväska i den andra ska jag få njuta av det förmodligen mest påkostade och maffigaste eventet i mitt liv hittills. Helt fantastiskt!!

Jag kan knappt fatta att jag om 2 dagar ska sitta där en massa nobelpristagare suttit, kommer bli fotograferad som värsta kändisen, bli uppassad av servitörer med vita handskar bärandes blanka silverfat och möjligtvis kommer att stå inför 300-500 personer och ta emot pris. WOW!!! 🙂
Är sååå tacksam för den här möjligheten och har faktiskt en bra magkänsla gällande kvällens utfall… Men ni måste fortfarande hålla tummarna så klart! 😉
Jag har faktiskt en god magkänsla gällande det mesta just nu… 😉 Oavsett hur trött man är på måndagar så kan jag kan inte annat än vara lycklig och le när jag tänker på den grymma helgen jag har bakom mig och den sköna veckan som ligger framför mig: två sköna klasser mån-tisdag, Sthlm och gala på onsdag och weekend i Paris tors-söndag.
Stora kramar från en glad skit! 🙂

Leave a Reply