Glad skit

20121112-185719.jpg
I två dagar nu så har Victor varit en riktigt glad skit. Man vågar ju knappt tro det är sant. T.o.m igår kväll somnade han utan någon större fight (det känns som mycket länge sedan!) och idag har han varit jättecool. Bara lite lätt kinkig med anledning som tex hunger, blöja och byte av kläder, inte den där bråkiga övertröttheten/otåligheten där inget vi gör duger… Inget bråk i vagnen varken ner till eller hem från stan heller.

Vad är det här för unge?? Haha 😉 Jaja bara att NJUTA för man vet ju att det kommer bli tuffare igen men Thank God att det kommer sådana här stunder med så man orkar.

Minifomdropparna upplever jag har hjälpt. Luften kommer ut istället i form av MÅNGA charmiga fisar per dag ;-). Jag har inte upplevt han släppt så mycket tidigare. Jag har även bytt ut mjölk och yoghurt till laktosfritt som kanske också påverkat hans mage o humör.. Peter som påpekade precis faktiskt att det sammanföll m Vs förbättrade humör, han lagar as we speak middag m crème fraîche o grädde (ej laktosfritt) nu så det visar sig kanske om laktosen påverkar.. :-S

Imorgon är det dags första road tripen bara jag och Vicke. Ner till mamsen i Varberg. Spännande… 😉 Håll tummarna han sköter sig!

Leave a Reply