Lila och jobbiga svarta prickar

En liten varningsflagga för blåbärspure.. Det innebär att ditt barn kan kräkas lila och bajset innehåller jobbiga svarta prickar som är jättesvåra att få bort. ;-) För er som är intresserade. ;-)

20130306-151327.jpg
Borde komma med varningstext ;-)

P.s. Ursäkta att jag inte bloggat så mycket, undrar dock hur många som bryr sig? ;-) Lämna gärna en kommentar om just DU gör det så vet jag att några skulle bli ledsna om jag lägger ner..

This entry was posted in Småbarnslivet, Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Lila och jobbiga svarta prickar

 1. Berith Ericsson says:

  Beträffande blåbärsfläckar så behövs det bra grejer. Köpte inte du Stain Devils på nätet? Jag har en för frukt- red wine and babyfood. Har du den? Annars kan galltvål funka.

  Puss

 2. Martina says:

  Hej,
  Jag är en sån som följer dig men inte skriver så mycket, så jag skulle bli jättelessen om du la ner! Du ger mig mycket inspiration och pepping då jag för en månad sedan fick en liten son… så kul o skönt att följa dig o lille V i småbarnsdjungeln där det inte alltid är guld och gröna skogar :)
  Kram

  • Sophie says:

   Tack för snabb återkoppling Martina! Hur har allt gått?? Kram!

   • Martina says:

    Det har gått bra! Han kom ut lite medtagen o med en infwktion, men nu mår han jättebra o har hunnit bli en månad… Känner igen mig mycket i det du skriver o det är på något sätt skönt att få höra den “nakna sanningen” o inte att allt är så glamoröst o rosenskimrande… för det är det ju verkligen inte! Sen tycker jag det är kul att följa din väg tillbaks till träning, för den vägen ska jag ju också gå snart :)
    Kram

 3. Anne says:

  Jag skulle bli lite ledsen om du la ner bloggen. Läser den en hel del :) Ett härligt sätt att hålla koll på er då vi inte ses så ofta. Kram på dig fina Fia!

 4. Sofie i Gävle says:

  Håller på med en miljon LesMills korrar – men läser lite bloggar fortfarande även om tiden vid datorn minimerats sen Oskar kom…. Hehe. Det finns nog inget bra svar på håravfallsproblemet – mitt är också STOOORT =MYCKET tapp. Blandad kost och en blandad allmän-vitamin-tablett kör jag på.
  Lägg inte ned. Det är så kul att se hur det går för er… Synd att du inte lika lätt kan se hur det går för oss… Skriver några rader sen. (Säg till när du är i närheten av Gävle och vill köra lite gästklass! ;) )

Leave a Reply