Midsommarafton

Vilken fest!!!! Var ute hos Lina och Patrik i deras nya hus i Öjersjö. Partytältet hade blåst bort i onsdags (!) så det blev till att sitta ut och bara smita ut då och då för lite frisk luft när vädret tillät. 🙂 Jag måste säga att altanen är nog svårslagen.. vad säger ni om högtalare som satt på UNDERSIDAN som spelade samma musik som inomhus?! Det samma gällde alla toaletter i huset osv… Märks att Patrik jobbar med teknik!

Imponerande i alla fall! Fantastiskt hus för övrigt med så klart och bättre värdpar får man leta efter! Tack!!! Vi började med en sen sill-lunch runt kl 15, grillade runt kl 23, körde MASSOR av SingStar och åkte sedan inte hem förrän kl 02. Tyckte jag var rätt bra jobbat! 🙂

Trött var man igår men det har varit värre!! Jag och Cecilia mötte upp Tisa och Marcus på Pasta + och åt en god middag sedan blev det en liten sväng på stan. Spanade på alla killgäng som verkade ha samlats i Gbg just denna helg. Ögongodis är aldrig fel! 😉 Var hemma runt kl 23 och trodde jag skulle slöckna direkt men nej då… grannen såg på film på högsta volym (säkert ett imponerande surround system) och jag var speedad… Vet inte när jag somnade men nu mår jag rätt ok. Blir nog lite träning idag och ett varv på stan.

Leave a Reply