+ 10 och min 3

Om 3 veckor kör jag igång med mina klasser, ska bli sååå roligt! Lite nervöst är det allt med så klart men mest kul och SKÖNT! Ska bli kul att se hur kroppen reagerar och hur jag kommer se ut efter en månad, två, tre osv.. 🙂

Så här ser kroppen ut nu om man jämför förlossning + 2 veckor till vänster och idag + 10 veckor till höger.

Det har ändå hänt en del på 8 veckor måste jag säga. Promenaderna och amningen har gjort sitt och nu är det snart dags för lite “riktig” träning att bygga upp och finslipa.

2 Replies to “+ 10 och min 3”

  1. Wow! Vad bra din mage dragit ihop sig Fia! Börjar ju se rutorna där till och med! Häftigt! Vilken kanonjobb du har gjort!

    Hur känns magmusklerna förresten? Känns det som att de gått ihop helt och hållet? Och vad är det för typ av BH du har? Jag var på föräldraträff idag och fick reda på att man inte ska ha bygel-BH under amningen för att det finns risk för mjölkstockning. Den du har ser både fin och skön ut.

    Kram!

Leave a Reply