Alla hjärtans helgen

Den här helgen har varit jätte lugn o skön.. Gick och lade mig strax innan tio i fredags kväll och vaknade inte förrän ca 10,5 tim senare.. Snacka om trött! Gick upp och åt en rejäl frukost för att sedan bege mig ut till Backaplan för att köra en Dans Aerobic halv elva.

Här njuter jag av en god latte i bilen medan jag väntar på gymmet att öppna. 🙂

Väl inne på Sats Backaplan var det järnet som gällde. Tio morgon-pigga medlemmar gjorde mig sällskap, varav alla ansikten utom ett var familjärt. Jag blir lika förvånad varje gång att det går så bra att träna så hårt så tidigt… kanske vanesak? Eller tack vare att man äter ordentliggt? Eller helt enkelt för att det är så himla skoj så man kan inte låta bli! 🙂 Fick betyget “magiskt” av en av medlemmarna och att min dans aerobic var i en klass för sig. Inte dåligt!!

Efter träningen var det hem o äta och sedan blev det en sväng på stan där jag mötte upp Cecilia för fika. Jag har varit sugen på att göra om lite i badrummet ett tag (variera färgerna lite) och därför blev det ett besök till Hemtex.


Det blev lite mer turkosa toner, som jag käckt nog kan kombinera med det gröna och bruna jag har haft innan. Fint va?

På kvällen blev det sedan Snabba Cash med Cecilia. Skit bra film! Gå se om ni inte redan gjort det!

Idag, söndag, Alla Hjärtans Dag, är det städ och tvätt dag. Snart klar faktiskt med en hel eftermiddag och kväll kvar till att inte fira alla hjärtans dag helt själv. Skönt! Ha ha. Fast visst, ett mess eller ett mail från någon goding hade inte skadat… 😉

One Reply to “Alla hjärtans helgen”

  1. MMA, or mixed martial arts, requires discipline and adherence to a proper schedule of strength training.
    [url=http://www.mma-workout.org/]mixed martial arts training[/url]

Leave a Reply