Älskar du henne?

Idag när jag gick på stan med min kära vän Cecilia fick jag denna fråga!!! Låt mig förklara….

Vi har precis varit på Alamé och kommer ut skrattandes som vi brukar göra… en kraftig rätt så berusad man med kaffefläckar på magen stannar oss och säger “Får jag ställa en fråga?” “utan att ni slår mig?”.

Varpå vi svarar “Visst… så farliga är vi inte”.

Då kommer denna sjuka fråga riktad till mig: “Älskar du henne?”

Jag svarar: “Ja, hon är min bästa vän…”

Varpå fyllot säger: “Nej inte på det sättet… jag menar ligger ni med varandra?”

Vi asgarvar och förklarar att nej vi umgås inte på det sättet. 😀

Men alltså vad är det för fråga??! Man undrar ju ändå vad det är med oss som får någon att ställa en sådan fråga? Ok han var rätt packad… men ändå?!! Är det vår sportiga stil? Ser vi grova ut?! People, help me out here!!

Lika bra att vara tydlig: både jag och Cecilia gillar killar! Typ JÄTTE MYCKET! 🙂

Leave a Reply