Balance & Sh´Bam

Snart är det dags för tre dagars Body Balance utbildning. Ska bli jätte kul och utmanande. Längtar! 26-28 går jag den med några andra Sats-kollegor.

Jag var inne på Les Mills hemsida och där fanns även en ny produkt från dem som heter Sh´Bam. Vad jag kan utläsa verkar den lite i stil med Sats Dance som vi haft på Sats eller en Zumba fast utan latino-touchen, eller en enklare version av Body Jam… Alltså.. riktigt roligt och svettigt!! Hoppas jag får möjlighet att testa den och om den är bra att vi kanske kan ta in den på Sats? 😉


Två som redan bloggat om klassen och där ni kan läsa mer är Åsa Eriksson och Åsa Fornander. Grymma instruktörer, Åsa E kör och är upphovskvinnan (skriver man så?) till bl a Power Strip. Rekommenderas varmt för tex möhippa som jag kört eller bara för att skoja till en tråkig vardag. Finns på Sportlife.

Leave a Reply