Bästa Sats-kollegor


Jag måste bara passa på att lyfta alla underbara kollegor som jag har på Sats Sportsclub. Kom på det igår (eller nja, har självklart tänkt på det innan) men det blev lite av en aha-upplevelse när jag både fick jättemycket beröm både av en kollega som var med på min klass igår och strax därefter även av en av våra säljare/GTI. Upplever att jättemånga verkligen tar sig tid för att lyfta varandra och visa uppskattning. Jag gör det med så vi smittar säkert av varandra, en stor träningsklubb för inbördesbeundran helt enkelt! 😉

Alla är även otroligt ambitiösa, ställer upp så mycket man bara kan och allmänt bara skapar/sprider massor av glädje & energi. Helt rätt folk på rätt plats kan man väl säga. TRÄNING DU HAR GLÄDJE AV. Jag har även fått höra detta av medlemmarna, tror det är det som utmärker oss på Sats. Glädjen, energin och ambitionen kommer verkligen från hjärtat och är 100%.

Jag vill bara säga TACK för att jag har nöjet att få jobba med er. Ni är bäst!! <3 En medlem som tycker detsamma: http://p-a-blogg.blogspot.com/2011/09/en-hyllning-till-den-fantastiska.html

One Reply to “Bästa Sats-kollegor”

Leave a Reply