Change of plans

Jag tog ett tråkigt men förnuftigt beslut igår. Nämligen att vänta med att instruera Body Balance. Jag hade som ni säkert läst fått söndagar på Sats Kungsgatan men med bara ca en vecka kvar till terminstart så kände jag fortfarande inte “det”. Det där suget, motivationen, jävlaranamma och inspirationen lyste med sin frånvaro. 🙁

Zumbaprogrammet har varit lätt att sätta ihop och öva in och jag känner mig jättetaggad att börja köra men samma känsla kring Balancen, även om jag absolut ÄLSKAR klassen och nr 59, har bara inte infunnit sig. Den nya rollen som förälder tar mycket tid och energi och mycket rutiner saknas fortfarande.. (Helt ok kanske med tanke på att lilla V bara är ca 3 månader?? ;-)) Jag helammar dessutom som gör en både lite extra trött och förvirrad. 😉 Att då dra igång redan nästa vecka med tre klasser (kör ju även Paulas zumba nu i sex veckor utöver min egna onsdagsklass) kändes helt enkelt inte bra i magen. Så jag mailade ansvarig på Kungsgatan igår och sade som det var och har nu sagt upp söndagsklassen. Med stort hopp om att få en Balance vid nästa terminstart i april istället! Håll tummarna!!

Så närmsta tiden blir det mycket zumba och egenträning i form av Body Balance, Shape, Styrketräning och troligtvis även Body Pump.

20130105-132459.jpg
Yes ni läste rätt, jag var på body pump idag!! Det var minst två år sedan, tror nästan tre, som jag körde och det känns redan nu i typ hela kroppen. 😉 Ha ha och lär kännas ännu mer imorgon. Det kändes bra i kroppen iaf, tufft så klart, men all in all bra! Bröstlåten var nog tuffast, sen biceps. Har glömt hur kul Body Pump är (riktigt bra musik dessutom!) och med en så duktig instruktör som Kristin Liljesand är så kan man inte bli annat än lycklig.

Leave a Reply