Då var den här

VINTERN

BRRR!

Fy vad det blåst kallt idag! Tur man har heta Zumbaklasser (och en go kille så klart) som håller en varm. 😉 Är så tacksam för mina klasser, inte bara Zumban utan även Aerobicen. Hade ny koreografi igår som var SÅ uppskattad! Kul! Fick även höra av en jätte glad medlem att jag var “so awesome, by far the best of all at Sats, so much power, emotion”. He he. Häftigt. 🙂 ( Nej hon gjorde sig inte till utan är inte svensk 😉 Kul att man kan inspirera så.

Jag har nu några tillfällen även fått frågan om inte jag kan köra Street Dance.. gjorde ju det för många år sedan och hade kanske kunnat göra det men här hindrar jag lite mig själv. Bara för att jag inte bemästrar det till 100%. Har helt klart en rätt funkig stil och hade kunnat slänga ihop en koreografi på en lagom nivå men jag är inte “grym” på det. Och det hindrar mig. Inte alls höga krav här nej… 😉 Och sedan räcker inte tiden till direkt.

Mycket kul just nu med Sats och min parallela karriär där som sakta men säkert går uppåt… Spännande att se hur det fortsätter 🙂

Leave a Reply