Duracell Zumba Instructor


Det är verkligen helt sjukt vad varm man kan bli på Zumba!! Och va roligt man kan ha 🙂 Jag var väl inte så där jätteladdad egentligen innan klassen men några klunkar “Red Power”, medlemmarnas härliga, positiva energi + på med musiken så POW! Fia “Duracell” Zumba Instructor vaknar till liv! 😉 Körde skiten ur både mig själv och medlemmarna idag! En av tjejerna kommenterade det t.o.m. efteråt. “Var det inte extra jobbigt idag?”. Em..svar ja. 😉

Och nya låten “Drop it Low” med Kat de Luna verkade gå hem. Jag hade riktigt roligt när jag körde den iaf. Sweet! 🙂 Jag försöker faktiskt lägga in minst en ny låt varje vecka nu, känner att jag haft några av dem ett tag nu.. sakta men säkert försvinner dem alltså. Vissa har jag dock svårt att släppa.. typ “Un Mes”..

Tips eller önskemål på låtar? Maila eller kommentera gärna!

Zumbalove! (Kolla svetthjärtat på magen ;-))

Leave a Reply