En tankeställare

Fick mig precis en liten tankeställare när jag läste Annicas blogg. Ett inlägg om att vi alla har våra bättre och sämre dagar.. att det är ok att inte vara ok.. och tråkigt besked för branschkollega..

Jag har själv haft det tufft några veckor nu. Lika bra att erkänna det. Ni som känner mig har förmodligen märkt det på mig.. Starka, positiva, handlingskraftiga Fia har inte riktigt orkat.. och har tyckt lite synd om sig själv.. Kämpat med att anpassa sig till helt nya situationer och människor och fan inte riktigt lyckats. Och det gillar jag ju inte!

Det går upp o ner livet det kommer det alltid att göra men det gäller att inse att det blir som man gör det! Visst allt kan man inte påverka men det är ändå hur man tacklar motgångarna som är viktigast. Man får lägga sig ner och inte palla ta tag i det ett tag men sen får man get the fuck up. Brush it off och sätta fart igen. Nya tag, nya krafter.

Leva, våga, chansa, drömma, utmana, ifrågasätta, stanna upp, uppskatta, dansa, skratta, bjuda på sig själv, visa omtanke, visa uppskattning.. <3

One Reply to “En tankeställare”

Leave a Reply