En till Sats-klass i höst

SATS presenterar höstens häftigaste gruppträningsupplevelse med inslag av yoga, tai chi, kampsport, dans och pilates… och gissa vem som blev erbjuden en klass?? Moi! 🙂

Sats Flow är en omväxlande och dynamisk klass där öst möter väst. Varierande tempo där lugna följsamma rörelser varvas med kraftfull kampsport med fokus på precision och styrka. Upptäck din mentala kraft, utmana din smidighet och finn ditt inre lugn till mäktig musik.

Jag fick förfrågan idag från Landala att köra den där på onsdagar 17.30. Från v.35 tror jag. Går utbildningen nästa helg så jag hoppas vi har mer än 2 dagar på oss att lära oss koreografin..!
Första känslan och tanken (=magkänslan) var “JA”. Jag tvekade självklart lite för jag har sagt att det egentligen räcker med två klasser när man har ett annat heltidsjobb men detta är en helt annan typ av klass som jag för det första tror kan vara otroligt utvecklande för mig och för det andra vara ett bra komplement till de andra “damp” klasserna jag kör ;-). Mån-onsdag blir det alltså fokus på träning i höst! Det lämnar torsd-söndag till lång-weekends och andra fritidsaktiviteter. Lite styrketräning kanske..? Det är väl bara det som saknas? 2 dagar kondition, 1 “vit dag” för själen & rörligheten och ja.. en 4:e för styrka (när jag orkar så klart).
Ni är alla såååå välkomna när det väl kör igång! Kram

Leave a Reply