En vanlig lördag

En helt vanlig lördag… regn.. sen god frukost med älsklingen och Zumba practice. Precis som det brukar och SKA vara. 🙂

Har ju nästan helt nytt program sedan i torsdags och efter den klassen har jag utvärderat (läs dissat) både nervarvnings- och stretchlåten och bytt upp dem till Gagas Poker Face och Nelly Furtado med Juanes Te Busque. Nu känns programmet riktigt jävla bra! Ska bli jätte kul att köra i eftermiddag. Undrar om jag kommer vara lika trött i ryggen/magen/hela bålen ikväll som i torsdags.. jisses! Bra träning kan man lugnt säga!

Måste skryta lite också… vi gjorde egna chicken wings igår. Helt ok faktiskt!!

Vad händer resten av helgen då? Bio för att se The Town ikväll och öva Balance imorgon. Premiär på fredag nästa vecka för min första klass ju!! Tror programmet sitter rätt bra men jag behöver ha gått igenom mer exakt vad jag ska säga “scripta” som det heter.

Leave a Reply