Ett liv i balans

Igår blev det klart. Jag kommer att få köra en Body Balance till våren. <3>Redan v.2 finner ni mig på Kompassen 06.45 fredag morgon. Känns jätte bra även om det självklart är med vemod jag lämnar måndags-aerobicen (ser inte fram emot att berätta det… gulp) och självklart lite pirrigt och nervöst med en ny klass. Men samtidigt är jag SÅ pepp.

Så härligt det ska bli att få köra den här underbara klassen! Att ge min kropp och min själ balans och harmoni och ha möjlighet att ge en massa andra människor samma upplevelse. Att tillföra lite balans till även deras liv.

Läs mer på Sats.se

Tror detta blir perfekt på alla sätt… Lycklig <3 > P.s. Ja, nu blir det till att plugga järnet… och ja, det känns nervöst… och ja jag har typiska tjejtankar som “kommer jag verkligen klara det här?” 😉

Någon gång i januari ska jag försöka få till en filmning (som sedan ska skickas till Les Mills för att bli licensierad)- hör gärna av er om ni vill vara med. Behöver ett gäng!

Stor kram från en kär & lycklig Fia

3 Replies to “Ett liv i balans”

  1. Good decision!!!! Det kommer att bli underbart:) jag kommer att vara med ofta på fredagar;) lycka till med det!! Glöm inte: du är fantastiskt och kommer att köra en super klass!! Kram

Leave a Reply