Fin mat och lite flow

Idag har jag äntligen upplevt lite flow på det nya jobbet… det i sällskap av en “fin”lunch på Ellagården med leverantörer (som det finns sjukt bra och roliga möjligheter att göra marknadsrelaterade saker med) så kändes den här dagen riktigt bra!

På tal om bra kan jag även tipsa om chinarestaurangen som ligger runt hörnet från Konsum på Avenyn.. Ger mig inte på att skriva/gissa namnet men den ligger typ efter Le Pan Francais och Merlot. Beställ deras dumplings och från det allra första bladet som ser ut att bara stå på chinesiska. 😉 Tack Maria för tipset!

Trots alla dessa positiviteter (inte ett ord, jag vet ;-)) kämpar jag just nu med att jag har tokigt mycket inbokat framöver… typ varje helg fram tom 17 dec. Inte kul alls 🙁 Knappt någon lugn och skön egentid eller kvalitetstid med min darling ö.h.t.. som jag uppskattar nästan mest av allt här i livet. Försöker nu stuva om, prioritera om och bara acceptera vissa av de sakerna jag tagit på mig.. enda sättet tror jag. Är jag ensam om att ta på mig för mycket??

Leave a Reply