Flyt i Karlstad

Igår var jag och Anna på Sats i Karlstad och gästade deras Satsanläggning i city. Dagen, klasserna och vår prestation kan nog bäst beskrivas med FLYT.

Hör och häpna: tåget dit OCH hem var i tid!!! Känns lite som attt spela på lotto med SJ just nu. Jag tackar för turen i alla fall!

Utöver tur med tåget så kan man nog lugnt säga att allt bara flöt på… Min klass, Annas klass. Bra grejer helt enkelt! Jag hade full klass (tror det blev 45, ev 50 pers) medan Anna kanske hade 25. Piloxingen har inte blivit lika stor snackis i Karlstad som Zumban visar det sig. Anna var med på min Zumba så jag fick ju självklart inte vara sämre utan genomhärdade plågsamma pilates/boxövningar i en timme till. 😉 Fick faktiskt ett positivt intryck av klassen så har ni inte testat- Do it!

Medlemmarna verkade iaf nöjda, platschefen likaså även om hon hade en “funny way of showing it”… 😉 Mitt i sin fixering vid Piloxing (som bara hon verkar vara het på och inte hennes instruktörer..) uppfattade jag något som jag tror skulle föreställa en komplimang mitt då hon snabbt mumlade och nästan suckade att “Ja och de tyckte självklart Zumban och du var skit kul och bra bla bla bla” Eh..härligt? Tack??! 😉 Ha ha , skit samma jag e nöjd!

Leave a Reply