Första dagen avklarad…

Då var den första dagen av Sats Flow-utbildningen avklarad…

Dagen, kursen och själva klassen överträffade både mina och de andra deltagarnas förväntningar. Man/jag har refererat till Flow som “lite som Body Balance fast till mer åt kampsportshållet”… och till viss del var den väl det men den var så mycket mer.

Under timmens gång gjorde vi allt från balansövningar, hunden, krigaren, slogs (med ett låtsas samurajsvärd) och genomförde tuffa pilatesövningar… En potpurri av olika klasser helt enkelt som en av deltagarna kallade den. Man mådde helt ekelt skit bra efteråt- full av nya krafter.

Efter att ha kört klassen var det till att gå in på varje låt och öva. Och NÖTA in. Nedan lägger vi sista krafterna på att öva på slag… Shit, jag säger bara mjölksyra i axlarna!!!

Imorgon är det fokus på pilates och vi har alla fått i uppdrag att presentera en låt. Nervöst! Det är faktiskt det jag ser som den största utmaningen med att börja köra den här klassen: hur ska jag lära ut? Jag måste öva lika mycket på vad jag ska säga som vad jag ska göra tror jag!
Nöjd med dagen och rejält mör sitter jag nu i soffan med ett glas vitt och glor på TV. Kommer nog inte ha några problem med att somna tidigt ikväll. 😉

Leave a Reply