Göteborg

Då var det dags att åka hem till Göteborg. Helt passande kom skeppet “Göteborg” in till Stavangers hamn igår vid lunchtid.
Therese och S-A tog den långa vägen hem i bilen hela vägen till Oslo (8 timmars biltur)medan jag fick några timmar till med Patrick innan mitt flyg hem. Intensiva, roliga och mysiga dagar har det verkligen varit under min Norge-resa med fantastiskt sällskap. Jag har sett jätte mycket, träffat otroligt mycket roligt folk, ätit och druckit gott… Men phew! jag behöver nog återhämta mig lite känner jag. Synd att jag inte hinner det för imorgon bär det av till Halmstad för att sova med Ida hennes sista natt innan hon blir fru Gårdemark!!! 🙂 Får bli på måndag/tisdag innan jag och tjejerna åker till Grebbestad. 😉

Är det inte alltid så när man varit borta och haft det jätte bra att man känner sig lite deppig?? Så tråkigt att det är över liksom… det lämnar ett tomrum.. . Saknar redan T och S-A och P. Tusen tack igen för en UNDERBAR tur!!!! Ja ja, nu är det bara till o njuta av upplevelsen och blicka framåt till nya äventyr. 🙂 Who knows what life has in store for us!

One Reply to “Göteborg”

Leave a Reply