Hantverkare!

Hantverkare!! (Läs detta med en uppgiven/irriterad röst så blir det som jag menar det). Det har nu gått 10 veckor sedan vi påbörjade vår renovering. Ndc som skulle måla, tapetsera och lägga nytt golv skulle bara ta max 1 1/2 vecka och Möbelmontören (förmedlad av Ikea) 3-4 dagar. Hmm och nu har 10 veckor har passerat… ganska långt ifrån va? 🙁

Okej att vissa saker kanske tagit längre tid än planerat då dem visat sig vara lite mer komplicerade än man trott, tex grundarbetet innan tapeteseringen (waste of time för man klantade ändå till den biten..) och att man inte hade med sig rätt såg till socklar och fläktkåpan (bara att åka och hämta rätt eller??).. Både NDC och Möbelmontören verkar nu ducka samtal och komma lite när det passar.. Det sjuka är att det egentligen inte återstår så många timmars arbete för dem.

Kök: socklar och fläktkåpa samt slänga allt skräp

Övriga lägenheten: tapetsera färdigt (en rulle saknades), måla om en vägg och måla köket (grunmålad och klar)

Jag är så trött på att komma hem och bli besviken på att inget gjorts och att igen blir irriterad och började muttra samma saker som jag nu gjort i flera veckor. Tex: hur svårt kan det vara? Vill man inte bli klar? Kan man åtminstone inte höra av sig iaf? Finns det ingen stolhet i yrket? OSV!

SÅ! Aggressioner ute! Until next time 😉

2 Replies to “Hantverkare!”

  1. Fyyyyy…. Håller med dig till 110%!!! Det värsta som finns är när de säger att de måste iväg till något annat ställe som måste bli klart… Jamen vi då??? Schysst – NOT!!!
    Håller tummarna för att de kommer & fixar klart snarast!!!
    Kram!

Leave a Reply