Härlig helg

Den här helgen kan summeras enkelt med ett ord: HÄRLIG. Den började med middag på Familjen med mina goaste tjejer. Det var första gången jag var där och bortsett från en servitris som kanske inte hade sin bästa dag så var det en riktigt härlig upplevelse. Gott bubbel som starter, en himmelsk sejrygg till varmrätt som vi tog in ett riktigt gott vitt vin till, som sedan sällskapades av många härliga skratt.

Rätt fräckte inrett var det… samtidigt som mysigt och nästan hemtrevligt.
Sofia, Sandra, Magda och jag

Efter Familjen blev det en sväng till Incontro som också var jätte trevligt. Det här med att inte ha några förväntningar är verkligen att rekommendera… 🙂

Lördagen spenderas till en början med tvätt och städ för att sedan gå över till en lugn och skön hemmakväll med god mat och mys.

Igår blev det sedan en tur till Kungsmässan med Cissi. Alltid lika trevligt. 🙂 Cissi var verkligen i shoppar-tagen. Bra jobbat tycker jag- inte ska hon bara lägga pengarna på barnen! Jätte snygga grejer blev det – var själv sugen på både tighsten på Zara och St Tropez tunikan. 😉 Jag höll mig till det jag verkligen behövde- ansiktscreme.


Det blev den här från Korres (som jag nämt här innan)- ett företag som kommer från Grekland som bara använder naturliga produkter. Jag valde en 24 hr cream med Wild rose. En återfuktande och lystergivande 24-timmarskräm för normal till torr hud. Solskyddsfaktor 6. Den ska ha en “brightening” effect då den innehåller vildrosolja som innehåller mycket C-vitamin. Reparerar tydligen fina linjer och är bra mot missfärgningar i huden. Känns faktiskt riktigt bra. Att rekommendera alltså!
Gå gärna in på Korres.com eller besök närmsta Kicks! Man kan få hem en massa gratisprover på hemsidan genom att anmäla sig till deras nyhetsmail.

Leave a Reply