Hösten har i alla fall startat på Sats

Så ja… nu börjar man känna igen sig!

28 pers på klassen ikväll. Fullt ös!! 🙂 Tror alla klasser hade bra beläggning på Kompassen ikväll- vilket team!

Kan ni tänka er att det faktiskt gick bra för mig att köra idag trots enorm träningsvärk? Var nog det kroppen behövde för att mjuka upp.. Det som var fantastiskt idag var att jag kände tydligt hur Flow-klassen och utbildningen har påverkat mig. Jag hade ett lite nytt inre lugn idag. Såg och kände det när jag mötte flera medlemmars blickar idag. Det speglar sig liksom.. Helt underbar känsla! Tycker det ska bli så kul att börja köra den här klassen. Både för min egen del och utveckling men även för medlemmarna.

Den här klassen är sååå bra och så nyttig för både kropp och själv! Feel the Flow! 🙂

Sats Flow- premiär nästa vecka! Jag kör på Landala onsdag 17.30. Hjärtligt välkomna!

Leave a Reply