I have a dream

Jag have a dream… eller snarare ett mål.. en utmaning.

Jag skulle jätte gärna fortsätta gästinstruera mer i år… Får en jäkla kick av det. 🙂

Jag skulle även vilja våga söka till Nike Instructor Teamet eller åtminstone Rock Victorious Instructor nästa år.. Känner verkligen att jag utvecklas jätte mycket som instruktör de senaste 2 åren.. är stolt att jag lyckas sprida sådan träningsglädje och har finslipat min pedagogik och skapat skönt flyt i mina klasser. Samtidigt som jag knappt vågar söka..

Värför är man så töntig?? Så svensk? Tror jag kanske lite för mycket om mig själv? Det är bara en person som hindrar mig från att bli och göra det jag vill och det är jag..

Jag hoppas och drömmer även om att bli en riktigt bra Body Balance instruktör i år. Kanske få chansen att gå någon ny rolig utbildning på en ny typ av klass..

If you can dream it you can achieve it, right?? 🙂

3 Replies to “I have a dream”

  1. Härligt med mål, drömmar & utmaningar!!!
    Självklart ska du söka allt du vill! Du är en underbar instruktör, glad, sprudlande, härlig, positiv, smittande med goa låtar & med steg som t.o.m. jag kan hänga med på… i alla fall efter ett tag… 😉
    Fortsätt drömma, ta steg för steg, framåt… <3
    Kramar!

Leave a Reply