I mitt Påskägg

Traditionellt sätt ser ett påskägg ut så här… Det gjorde det i alla fall på jobbet igår morse. Jag skulle gissa på att säkert 8 kg godis var upphällt i två gigantiska ägg! Hur gott som helst men man mår allt lite konstigt när man trycker i sig en massa godis på morgonen…

Jag skulle hellre vilja fylla mitt påskägg med några av mina favoritprodukter just nu:
Från Oil of Olay:
Till vänster- Total Effects dagkräm med en skvätt underlagskräm samt spf 15 (viktigt att skydda ansiktet nu när vårsolen börjar titta fram)
Till höger- Beauty Fluid. Jätte lätt och skön nu när huden inte är riktigt lika torr längre och man bara vill återfukta lite. Luktar jätte gott med!
L´oreal Sublime Bronze– brun utan sol gel som ger grymt fin färg! Jag tänkte att jag ska lägga upp en guide för hur man bäst använder den här (tycks mig blivit lite av en expert nu efter att ha övat hela vintern) men får återkomma med den. Tips så länge: skrubba hela kroppen, investera i plasthandskar (tunna som tandläkare eller kockar använder), bomullpads och köp produkten ovan… 😉

One Reply to “I mitt Påskägg”

Leave a Reply