Känner mig som en vinnare!

Idag känner jag mig som en riktig vinnare! Jag fick precis reda på att jag vann She Shops Facebook-tävling – presentkort på 300 kr (gilla deras sida och var med du också!). Tänk så glad man kan bli!! 🙂


Utöver vinnare på She Shop så har veckan i stort varit riktigt bra. Bra klasser på Sats, bra arbetsvecka (inte alls lika tung som förra THANK GOD) och allmänt bara “mysig”. Tex flera goa skratt med samåkningskollegorna, massor av kärlek hemma med P, mysiga sms från fina vänner och en tidig julklapp från söta Lena… (för er som inte känner Lena så är hon en medlem som i princip aldrig missar min Body Balance på fredagar och som alltid skämmer bort mig med sin härligt positiva energi och lite titt som tätt även med små gåvor <3) Tex idag fick jag en påse med doftljus, vår favvo-hälso-choklad Xocai och en julklapp jag inte öppnat än… 😉

Imorgon bär det av till Body Balance 55 kvartal ute på Sportlife Lindholmen, senare tåget upp till Stockholm för att på söndagen vakna upp till en heldag med Zumbatomic. Känns helt ok. 😉 Vad ska DU göra för kul i helgen?

Att vinna är inte allt… men det är rätt ballt 😉

Leave a Reply