Kanske dags för en fondvägg?

Jag har gått och funderat lite på hur jag kan piffa till lägenheten… Den är jätte fin som den är men de där småsakerna som kommer få den att bli grym. Har både en idé om att lägga om golvet i köket (vitt klickgolv tänkte jag), slipa fiskbensparketten i övriga delar av lägenheten, köpa nya handdukar till badrummet, klä om min fåtölj och nu närmast kanske skapa en fondvägg i köket.

Jag tänkte därför gå in på Engelska Tapetmagasinet och spana på tapeter idag. Tänkte jag skulle hitta någon riktigt fin/läcker att ha i köket. För er som inte varit hemma hos mig så har jag lila kakel. Låter kanske så där… men det är riktigt fint och “fia”. 🙂 Men en fräck vägg skulle helt klart göra det ännu schysstare. Sedan kan jag anpassa gardinerna till tapeten. Köpte de jag har till mitt och Linus gamla sovrum och det passar egentligen kanske inte så bra…

Jag tänkte den stora väggen till höger.. vad tror ni??

Här är fåtöljen. Hade gärna klätt om den till svart eller silver-grå…

Leave a Reply