Kärlek, harmoni och energi

Den här helgen har varit en av de bästa på länge. På ett lite speciellt, känslomässigt, insiktfullt och utvecklande sätt. Jag har nämligen gått Body Balance utbildning med 17 andra underbara Satskollegor som ni ser nedan (inkl duktiga läraren Catarina).

De här tre dagarna har varit tuffa så klart men samtidigt helt fantastiska och speciella. Jag har alltid gillat Body Balance men nu har jag en RELATION till den. En mycket varm och positiv relation både till musiken och rörelserna i klassen och just det programmet vi lärt oss, 51. Jag har fallit pladask och är kär i Balance helt enkelt! Och längtar till att sprida vidare känslan till andra och köra egen klass. Hoppas det går att lösa till våren… må hända att det blir en 06.45 morgonklass på fredagar (har störst chans på den) men då får det bli det. För detta vill jag och är det något som kan få upp en tidigt på morgonen är det den känslan jag har i min kropp just nu!

Den nya programmet, 51, är för övrigt hur bra som helst! Super skön och bra musik, sjukt tuff maglåt (jag passa på att ta kort på mina kollegor ovan när vi gjorde den idag ;-)), rätt oskön “höftöppnar”låt och tuff ben låt. Ni kan se fram emot grymma låtar från bla Jason Mraz, Alicia Keys, Natasha Bedingfield och Paramore.

Utöver Balancen har jag under den här helgen även fått umgås med min kära storebror som hälsade på igår och en underbart mysig fredagkväll med P. Mår helt enkelt jätte bra just nu, är så otroligt tacksam för allt och alla i mitt liv. Go känsla! 🙂

Med en massa kärlek, harmoni och energi i både min kropp & själ önskar jag er alla en go advent och bra kommande vecka! Puss på er!

2 Replies to “Kärlek, harmoni och energi”

  1. Tack själv…..kan inte annat än att hålla med på alla sätt…. Behöver en stund på att reflektera över allt som hänt känner jag…. Men mår sååå bra inombords. Tack för att du är så duktig och alltid sprider sådan underbar energi. Stor kram från mig, Lise "låt nr 6"…hahaha

Leave a Reply