Kloka ord…

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag..

Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan – kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.

Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.

Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ‘ Det är hon… ‘
Puss på er alla mina fina vänner!! Love you!

2 Replies to “Kloka ord…”

  1. That's right and that is what you deserve!!

    Sorry we didn't get to meet last time in Norway but I followed your blog and it seemed you guys had a great time.

    I am still working on the trip to Gøteborg, I am hoping we can do it in september, but it will be a short notice kinda thing!

    Talk to you later!

    Love Bente

Leave a Reply