Lite socker kanske gör susen

Usch, jag är lite trött och grinig… unnade mig därför en stor Chai Latte med espresso shot. En liten specialare som jag brukar ta- defintivt att rekommendera!
Ni undrar kanske varför jag är inte är på mitt bästa humör?
Flera anledningar egentligen men det mesta bottnar i en mötes-hysteri som råder på jobbet just nu. Jag har under se senaste veckorna säkert suttit 80% av min arbetsvecka i möten. INTE KUL!! Känner inte att jag hinner göra mitt jobb. 🙁 När jag sedan försöker ta mig ur vissa möten blir det bara fel… Svårt att välja bort men ett klart måste tror jag… Eller så behöver alla vara med på alla möten så att inget faller mellan stolarna.?
Lite confused och splittrad…
Annars då?
Jo.. Sats Flow som vanligt ikväll och sedan gäller det att ta ett beslut kring en ny idé och riktning på lördag.. Mer info kommer men det kanske alltså inte blir STCC Finale i Mantorp…
Utan snarare…

🙂

Leave a Reply