Lycklig och Balanserad


Efter en lugn helg som bestått mest av träning och mys hemma känner jag mig just nu helt enkelt väldigt lycklig och balanserad. På lördagen var jag på ett stan ett par timmar och hann både med en fika med finaste Malin och en lunch med kärleken. Sen var det dags för Zumba.. 63 riktigt taggade medlemmar hade jag som sällskap och herregud vad vi körde!! Skit kul! 🙂 Flera som kom fram efteråt och överöste mig & min klass med en massa beröm. Lycka <3>

Idag, söndag, var det sedan dags för den där inspelningen som jag stressat upp mig lite över.. 8 härliga vänner/kollegor + några nya bekanta var med. Tack till er igen! Och efter en lite halvskakig låt nr 1 (nervös…) flöt min Body Balance på bra. Och nu när jag tittar på filmen efteråt är jag lite stolt.. ser det faktiskt (varför måste man skriva faktiskt??) riktigt bra ut. För det mesta iaf. Jag är långt ifrån fulländad men en bra början tror jag. Imorgon streamar jag iväg den till Les Mills så håll tummarna i början av veckan att jag blir godkänd! 🙂

Och nu då..? En arbetsvecka kvar… sen åker vi till Thailand!!! Tjiho! En vecka kvar!!

Leave a Reply