Mör i benen…

Är bara förnamnet!! Jisses vad trött jag är i kroppen nu! Bbe måndag, Zumba tisdag + onsdag och idag Bbe igen. Det har gått bra men nu är man bra trött! 😉

Det var premiär för hela Body Balance 55 för mig idag på Landala. Var faktiskt 25 härliga medlemmar som dök upp. Mysig blandad grupp. Det var rätt häftigt för jag var rätt nervös innan men så infann sig något häftigt slags lugn när jag satte på musiken och började köra. 🙂 Det flöt på riktigt bra tills jag typ hoppade över balanslåten… satte mig ner i hindu squat och kom då rätt snabbt på att “hey, den här musiken känns inte helt rätt..” He he. Stängde av, ursäktade mig med att jag tycker så mycket om nästa låt så jag hoppade dit(sant!) och sedan när det var dags att faktiskt köra den så sade jag med glimten i ögat “vad ska vi göra nu tror ni?” 😉

Bortsett från det och en lite halv-osmidig övergång så gick hela programmet riktigt bra. Nöjd! Och Landala är bra nära, var hemma igen till 13.10 och kunde jobba igen. Gött!

One Reply to “Mör i benen…”

Leave a Reply