Ny Sats Dans…

Fick nya Sats Dans skivan och koreografin idag. Jag säger bara: You guys are in for a real treat!! Yeah! 🙂 Och vi instruktörer en del utmaningar.. speciellt utan att se vissa “moves” live… Men skitkul verkar det- allt från hip hop (old school) till House (ja faktiskt! typ Fred le Grand) lite Bollywood inslag och Marilyn Manson! 🙂 Roligt roligt!
Det blir till att plugga nu den här veckan för nästa vecka blir det fokus på Sats Flow.

Annars så kan ni känner er lugna: jag överlevde min aerobic klass, var faktiskt en av de grymmaste på länge :-), och kurerar mig nu för fullt. OCH har självklart hittat vikarie till min Dans imorgon. I am officially A Good Girl. Right? 😉


Jag måste passa på att be om ursäkt i förväg i fall att jag verkar lite osocial de närmsta dagarna- typ inte hälsar/småpratar, inte ringer och inte svarar när ni ringer… Men min röst och mina stämband mår verkligen inte må bra (har fått höra “men gud så du låter” ett antal gånger idag) och då försöker jag hellre att INTE prata. NO OFFENCE my lovely friends!!!

Leave a Reply