På god väg.

Jag är just nu på god väg till att uppnå flera saker:

1. Ny fondvägg i köket. Spacklades idag. Luktar la sådär just nu men men… 😉 Hoppas på tapetleverans fredag!

2. Att vara en riktigt bra Flow-instruktör. Hade 27 på klassen idag och klarade i princip hela programmet felfritt. Fick även höra att jag dessutom är “så harmonisk” och har en “helt underbar röst”. Så roligt att höra med tanke på att detta är helt nytt för mig med en vit klass. 🙂 Några utryckte även glatt förvåning kring hur svettigt och roligt det var. 🙂 Helt underbar klass, uppfattar knappt att jag tränar när jag väl kör men det känns i kroppen nu efteråt… stel gammal tant kändes det som när jag precis klev er soffan. Ha ha. Gött! 😉
3. Att bli en bättre ledare. Har idag avslutat dag 1 av ledarskapsutbildning med fokus på kommunikation. Mycket att ta in… men bra!
4. Att bli mitt vanliga jag igen. Ingen förkylning (peppar, peppar), kommit igång med träningen igen, fått tillbaka motivation på jobbet. Basically en pigg och glad tjej. 🙂
Utmaningar som jag fortfarande står inför:
1. hitta lugnet…
2. trivas med att vara ensam m
3. trivas med vardagen och att det inte händer något varje helg
4. att lägg nytt golv i köket
5. att inte analysera eller tänka för mycket
6. våga….

Leave a Reply