Premiär för ny Sats Flow

Nu har jag nog övat så mycket som jag bara kan… Och det känns helt klart under kontroll.. nästan så jag vill sträcka mig till bra. Men… perfektionist som man är vill jag spika varenda lilla grej och det kommer jag nog inte lyckas med. 15 låtar! All by myself!! Får nog inte ihop det alltså.

Samtidigt så längtar jag verkligen till att få leverera den nya koreografin till “mina” medlemmar imorgon. Hoppas de kommer tycka att den nya koreografin är lika bra som jag gör. Musiken är helt underbar, rörelserna med.. de kommer förhoppningsvis gå därifrån trötta, glada och fyllda av både ett lugn och nyvunnen energi. 🙂

För er som inte testat denna underbara klass än- gör det!! Den är fantastiskt. En perfekt blandning av allt. Du blir stark och smidig kroppen samtidigt som själen och huvudet får sig en skön rensning vilket leder till ny energi och inre lugn. Du får slåss, öva på balansen, pressa ben och mage till max… Need I say more?? Testa Sats Flow!!

Leave a Reply