Rosa dygnet

I sista minuten (så blir det när man sover länge..) tog jag mig till Sportlife Exclusive för att tillsammans med bästa kollegan Anna, vara med på en klass under deras “Rosa dygn”. Åsa Erikssons Powerstrip rättare sagt. Åsa är en av de mest inspirerande instruktörerna och personerna jag känner. Otroligt pedagogisk, härlig närvaro och skapar helt enkelt alltid en go känsla. 🙂 Powerstrip är en jättehärlig klass som handlar om att släppa loss, vara lite slampig och dansa till senaste danshits. Man bygger upp och sätter till slut ihop en koreografi till en låt. Vi körde “too sexy” idag, skitkul. Mot slutet kände man sig faktiskt rätt sexy 😉 Att rekommendera alltså!!

Här släpper flera tjejer loss. Så härligt att se!! <3 Efter klassen var det en snabb lunch och sedan ytterligare träning: Zumba kl 16 på Kompassen. Äntligen har de flesta nu hittat tillbaka (+ några nya), det var jag + 54 taggade Sats-medlemmar idag. Skitkul!!! Några gamla klassiker, inspiration från Åsas grymma klass och allmän positiv energi skapade en riktigt go, och lite mer slampig en vanligt ;-), klass!

På tal om härlig Zumba + events som stödjer bröstcancerforskning så har ni väl inte missat Party in Pink??Jag & sex andra populära Zumbainstruktörer, 2 tmmar Zumba, allt går till forskning… Läs mer här på Sats

Leave a Reply