Så glad & stolt!

Jag har varken haft tid eller egentligen möjlighet att smälta alla gårdagens intryck. Jag var som ni vet på Steve Boedts Zumba Master Class på Valhalla igår (med Zumba Twinz som gäster). Det var jag och typ 120 pers till! 🙂 Detta var det största zumbaeventet hittills i Göteborg och min kollega och vän Paula Mendes arrangerat allt detta! Jag är så otroligt stolt över henne!

Jag fick äran att köra två uppvärningslåtar – en med extremt låg volym (man löser det bara ;-)) och “Desert Walk” med full volym. Skitkul och vilka härligt glada ansikten och spontana tjut man möttes av! Inte nog med det så kallade även Steve upp mig på scen två gånger!!! Skithäftigt. Jag stod vid båda tillfällen och tittade runtomkring mig och bakom mig när han pekade/vinkade, fattade inte rikigt. 😉 Jag är så glad och stolt även för detta. <3 Finaste Malin var även med och förgyllde kvällen. Sötis!

Trots nästan två timmars zumbaträning var det zumbamusik som åkte på direkt i ipoden på väg hem efter klassen och idag var jag riktigt laddad inför min klass. Fint väder + WOW

+ att klassen inte legat kvar under sommaren gjorde att det inte kom så många men jag flyttade över alla till den lilla salen istället och det blev en grymt bra klass! Alla log stort under hela klassen, bjöd på sig själva och gick därifrån svettiga och härliga. Jättekul. 🙂

5 november kommer Steve till Göteborg igen – du kommer väl??

Leave a Reply