Semesterupdate

Tänkte en snabb semesterupdate kanske kan vara av intresse för er nu så här när en vecka gått (shit va tiden går när man nästan inte gör något :-)).

Jag började veckan med lite skönt häng med min wingie Ida och sedan begav oss jag och P norröver i lilla silverkulan i onsdags.

På väg upp stannade vi i Örebro och hälsade på två vänner och sedan har det bara varit riktigt lata dagar här uppe i Rengsjö (ligger utanför Bollnäs) hos Peters föräldrar. Och vad gör man här? Jo, man äter tex en go lugn frukost i solen (har hittat ett varmt hörn med lä för annars går ju inte det den här sommaren i Sverige direkt! ;-))

Man pratar även lite med tjurarna som går på bete runt huset/tomten, som stirrar rejält på oss varje gång vi passerar.. 🙂 Man sedan solar när tillfälle ges, läser lite, går ut o går, drar lite i gummibanden man tog med och vilar precis när man vill. Hur skönt som helst! 😛

Mår verkligen toppen. Både jag & magen. <3

I veckan som återstår ingår aktiviteter som surströmmingslunch med mormor & farmor (spännande…), en tur till Orsa Björnpark  eller Järvzoo, förhoppningsvis lite sol & bad och en tur till Gävle för att träffa bästa finaste Lisa som jag pluggade med i Alicante (m familj). Hoppas även alla ni mina läsare har det TOPPEN! Kram

Leave a Reply