Sh ´ Baaam!

I helgen var det dags för nordens allra första Sh’Bam grundutbildning (stolt, ja). Sh’Bam är Les Mills senaste produkt och ja.. vad kan jag säga om den? Enkelt, glädjefyllt, svettigt, tufft och ROLIGT! Efter 4 pass på lördagen och 2 igår är man bra mör idag men samtidigt fylld av ny energi och motivation. Detta är en klass som jag verkligen vill köra och som jag tror kommer passa våra SATS-medlemmar väl!

Tre hyffsat taggade tjejer lördag morgon på Sats Odeplan- me, Paula och Anna.

Lagom till söndagen och mycket övande var vi varma i kläderna och kände oss som riktiga “Sh´Bamare”. 🙂

Ovan ser ni hela det härliga gänget som vi gick utbildningen med. Underbara människor!! Stämningen/klimatet var så härligt under helgen. Alla var så positiva och peppande. Vet inte om det är något med Les Mills men jag tog med mig samma goa, varma känsla efter Body Balance utbildningen i höstas. <3 Tror helt klart underbara Åsa och Fredrik Sjöberg som höll i utbildningen tillförde mycket. Tack!

Egna reflektioner och lärdomar utöver all denna kärlek som jag tar med mig efter helgen:

  • I princip alla människor, speciellt kvinnor tyvärr, har issues med att känna att dem inte räcker till eller är bra nog.
  • Man ÄR bra nog precis som man är.. återigen gör bara ditt bästa och låt ditt hjärta styra!
  • Grisen leder 😉
  • Att det fortfarande efter ca 12,5 år finns utmaningar som instruktör – att skala bort, jobba med nyanser och nivåer för att kreera “fitness magic”

Sh´Bam finner du exklusivt på utvalda Sats-anläggningar f.o.m. 29/8, från januari 2012 får sedan även alla andra kedjor en chans att “Come as you are and leave as a star!”.

Jag längtar till att få köra detta!!

Även Åsa och Annica Bottne har bloggat om detta i fall att ni vill läsa mer. Och Olle Rehnqvist

Leave a Reply