Sh’Bam, Body Balance och Zumba

Idag tog jag tag i att börja plugga Sh´Bam.. Och oj vad man glömmer fort! 😉 He he, men hjälp av dvd och att anteckna så ska det nog gå bra! Om 5 veckor är det nordisk premiär för Sh´Bam och då endast på Sats. För er som inte är medlemmar är det bara att höra av er till mig om ni vill komma och testa. Jag kommer att köra tisdagar 19.00 på Sats Kungsgatan från och med 30/8.


Välkommen till en klass full av härlig musik, energi, skratt och svett! Man behöver inte ha någon dans- eller träningsvana utan alla kan vara med. Come as you are – leave as a star!

Jag passade idag även på att plugga på Body Balance , koreografin sitter men coaching delen kan man alltid finslipa, ska köra den både måndag + tisdag kommande vecka. Jag har även övat Zumba vilket resulterade i en ny låt från Mega Mix 24 (en skiva som kom förra veckan) som heter Boom Boom Mama. Lyssna och njut:

Riktigt bra och rolig Reggaeton (som jag för övrigt insett nog är min favorit stil tillsammans med oriental/belly dance). Jag välkomnar även tillbaka Zumba he, Zumba Ha till min Zumba spellista på onsdag. Välkomna onsdag på Kompassen!!

För övrigt är de här tre klasserna jag kommer köra i höst… är även sugen på en Dans Aerobic men då måste jag välja bort någon av dem för mer hinner jag inte med mitt andra helttids jobb.. Ibland önskar man att man kunde klona sig eller vad säger ni?? 😉

Leave a Reply