Shopaholic, who me? ;-)


Okej då, jag erkänner, jag har nog lite shopaholic-tendenser… 😉 Men jag har flera bra argument till mina köp. Då är det väl ok? 🙂 Ovan skor är nu inköpta från wassens.se som jag inte ens visste hade näthandel.. Letade efter den bruna varianten av skorna nedan som jag köpte tidigare i vår (som jag stortrivs i – snygga OCH bekväma):

Men dem var så klart slut ÖVERALLT! Note to self (och er läsare): hittar du ett par snygga och sköna skor – köp i flera färger!

Vad gör man då? Jo man googlar Tamaris på nätet och hittar till slut ett snyggt alternativ. 🙂 Som kompletterar garderoben och ersätter de där bruna sandaletterna man haft tidigare som spårlöst försvunnit… hur skumt som helst för övrigt för nu har jag ju i princip gått igenom alla garderober, även på vinden! :-S Ja ja, får hoppas dessa är lika snygga och bekväma. Tamaris brukar vara bra för att de lyckas kombinera lite klack och snygg design med bekvämlighet. De har nämligen inbyggd dämpning i de flesta skorna. Gilla!

Men nu är nog väl sommargarderoben snart komplett tror jag.. Bollnäs-bröllop-klänning är också inhandlad i veckan, det glömde jag visst säga: 😉 Från MQ. Hel-rätt med långklänning den här sommaren så det känns som ett säkert kort.

Leave a Reply