Sista semesterveckan…

Då har jag officiellt inlett min sista semestervecka, eller nästan iaf… Mjukstartar nästa vecka med att jobba tisd-torsdag. 😉 Dagen till ära ös-regnar det så klart här i Göteborg! Men jag drog på mig regnstället och kepsen och cyklade ner till Valhalla för att köra lite Body Pump. Här ser ni hur blöt jag var när jag kom hem!

Jag är ändå rätt nöjd trots att jag liknade en dränkt katt när jag kom hem för träningen gick bra. Kommer tyvärr nog ändå få lida av den förbannade träningsvärken men det kan nästan bara vara skönt..?

Den här veckan är det fokus på att återhämta sig från två veckors flängade, festande och alldeles för mycket intryck… Ner till mamsen i Varberg bär det av senare idag för avvänjning i form av god mat, massa sömn, några promenader/joggingturer samt gärna en avkopplande dag eller två på stranden. Köpte t.o.m. gummiband så att jag verkligen kan börja få tillbaka kroppen jag hade innan semestern! 😉

Som tur är är Cecilia även nere på landet så blir vi alldeles för rastlösa har vi båda någon att leka med. 🙂 Ullared finns som en liten back-up plan, likaså en middag på John´s Place… Jag håller er uppdaterade!

Leave a Reply