Snart åker vi!

Nu återstår det bara ca 8 timmar tills vi checkar in på Landvetter. Här hemma tvättas det nu för fullt och packningen är i princip klar. Jag HAR plockat bort en del faktiskt! 😉 Blir nog bra!

Vi satt även igår och googlade runt lite så vi inte kommer ner helt nollställda till Khao Lak. Jag har skrivit ner de finaste stränderna, restauranterna och utflykterna. Vi har även sneglat lite på utflykter/ett par dagar på Phi Phi-öarna eller Krabi… Vi tar det verkligen som det kommer men lite mer än Khao Lak kommer vi nog vilja se. 🙂

Jag tror inte jag kommer blogga så mycket där nere och har blivit utmanad av några kollegor att inte heller uppdatera min status på Facebook…. svårt, det vet ni 😉 Men bilder med förklaring på plats kan ni förhoppningsvis se fram emot om jag dyker in på något internetkafé lite då och då. 🙂

Ha det så bra nu så hörs och ses vi om lite mer än 2 veckor. Back in business 15/2! 🙂

Leave a Reply