Snart är vilan över

Jaha.. då var det Annandag Jul.. Jag har nu nästan en hel veckas vila bakom mig.. Inte helt med flit kan jag tillägga. I torsdags hindrade faktiskt trafiken mig från att ta mig till Johans Body Balance.. Vilkt iof kanske var lite av en blessing in disguise för jag har sedan förra lördagen haft rätt ont i min ena axel/bröstmuskel/nyckelben.

Låt mig förklara 😉 Förmodligen efter det nya Body Balance programmet (rättare sagt den tunga axelövningen i uppvärmingslåten av 55an) + en rejäl Zumba på lördagen så överansträngde jag min vänstra axel/bröstmuskel/rotatorkuff. Detta har då gjort att jag haft rätt rejält ont och att det dragit vid nyckelbenet i över en vecka. De första dagarna kunde jag inte sitta normalt i soffan eller dra på mig min jacka utan att det högg till 🙁 Skitjobbigt helt ärligt- och lite obehagligt. Jag har försökt vila och smörja in med Zon varje dag, mer än så kan jag inte göra. Men hur kul är det att vila egentligen??

Nu börjar den iaf kännas bättre vilket bådar väl inför Zumba imorgon + onsdag. Men jag borde nog EGENTLIGEN inte gå på Balancen ikväll som jag bokat in mig på.. right? Jag bara känner att jag gärna vill köra den en gång till innan det är dags för mig att köra hela (nästa tisdag).. Får se..

Träningsmässigt ser det alltså ut som följer för mig nu under julschemat (hojta om ni vill ha en gästplats ;-)):

Tisdag 27/12: Zumba kl 19 Sats Kungsgatan
Onsdag 28/12: Zumba kl 16.30 Sats Kompassen
Tisdag 3/1: Body Balance 17.30 Kompassen + Zumba kl 19 Kungsgatan
Lördag 7/1: Zumba kl 16.30 Kompassen

Hur mår ni alla? Vilat? På hugget inför en nytt träningsår?? 🙂

Leave a Reply