Sneak peak fotografering

Idag hade jag, Peter och lila magen äran att få hembesök av min fina Sats-kollega och duktiga fotograf Lise.  Vi hade nämligen bokat in en gravidplåtning. Som jag tänker är  roligast att göra medan jag fortfarande är rätt pigg och fräsch. 🙂

Lise plåtade även mig för drygt två år sedan, då i instruktörsrollen.

BodyBalance-Fia ovan och idag var det dags för Mamma-Fia. <3 Mycket som hänt på två år. 🙂

Både jag och Lise hade samlat på oss en hel del inspiration innan och av det jag sett så kan vi och NI kan se fram emot bilder som är en blandning av värme, edge (Peter och jag är ju rock n´roll och jeans ju ;-)), kärlek och harmoni. Längtar tills Lise har redigerat lite och valt ut gudlklimparna!

Så länge så måste jag bjuda på en härlig behind the scenes bild:

Peter fick agera vindmaskin. 🙂 Säkert så Carola också fått göra några gånger… 😉 Ha ha. 🙂 Peter var för övrigt grym idag, stod inte bara ut med att jag & Lise dirigerade runt honom i lägenheten utan blev skitfin på bilderna med. Min fina kille. <3

8 Replies to “Sneak peak fotografering”

 1. hahahahahahahaha!
  Jag kommer nog alltid skratta numera när jag ser en hårtork!!!
  Ja, en stjärna till Peter som stod ut med två bossiga kvinnor.. ler.. men som du skrev.. wow vilken model han är på bilder!
  Ni båda är otroligt lätta att plåta – naturligt vackra och så otroligt fina ihop!
  Jag skall redan nu sätta mig med bilderna och tänker nog överraska dig med en nu innan kvällen tar slut!

  Stor kram <3

Leave a Reply