Solig helg

Alla har säkert som jag, njutit av detta underbara soliga väder i helgen! Fan va glad man blir! 🙂

Jag hade en jätte lugn fredag – behövdes efter den intensiva veckan. Unnade mig body balance för Maria, en påse godis och lite Johan Falk. Har inte sett några av dessa filmer men har nu 4 st hemma så nr 1 avbetades fredag kväll.

Igår, lördag, var det städdag med föreningen. Puh! Sopade rent trotoarer, gånger, uppfartar osv i ca 1,5 timme. Hard work! Men så fint det är nu! 🙂 Sparade förening ca 25,000:- dessutom. Den du! Inte varje dag!

Eftermiddagen och kvällen spenderas sedan med Cecilia på stan. Vi landade på Farelli´s runt fyra och lämnade stället en arbetsdag senare. Strax efter trolv! 😉 Snacka om att ha trevligt! Tack Johan och Peter för ert trevliga sällskap med! 🙂

Idag var det sedan upp i tid för att köra Flow på Kungsgatan (ja, lite seg var jag allt..), sova en timme i solen på balkongen och tvätta. Hoppas ni allt haft en lika skön helg. Berätta gärna vad ni gjort.

Kram

3 Replies to “Solig helg”

  1. Gott stumpan! Precis så som helgerna skall tas 😉 Du kan glömma allt jag sagt det sista om att inte strula till det, drog till skåneland i helgen… Hoppla Kerstin som det kan gå… 😉
    Kom förbi och mys en kväll i veckan med mej och sessorna vettja!
    Puss! /C

  2. Tanken var att dra upp till stugan på fredag men då stortrollet fick en inbjudan till en viktig "Tjejmiddag" (vad är det för fel på "9-års kalas"??) för fredag kväll åker vi nog först lördag morgon.
    Kom och häng med mej och lilltrasslan! Om nu inte krogen lockar och drar för hårt i fina fia förstås… 😉
    Puss!

Leave a Reply