Söndag=vildoag??

Började dagen med att vicka Sats Flow ute på Backaplan. Med sju härliga medlemmar som gjorde mig sällskap. Blir på något märkligt sätt mer nervöst när det är så få… :-S Ja ja, svettigt blev det i alla fall och jag var nöjd efteråt. Medlemmarna likaså verkade det som.

Ett annat projekt för just den här söndagen var att få upp nya gardiner i köket som matchar tapeten som kommer upp i veckan. Var även flitig nog att sy upp dem för hand igår. Inte dåligt va? 😉 Och visst ser det fint ut?

Jag har utöver detta försökt rensa lite här hemma. Typ ställa upp solstol och fläkt på vinden, städa lite, tvätta och rensa i de där lådorna som av någon konstig anledning alltid blir fulla av en massa skit… Det är väl inte bara jag som har sådana?! I dessa hittar man tyvärr ibland lite saker som river upp gamla sår… Slängde en del men sparade även lite, fråga inte varför men det känns bäst så just nu.
Jag har även upptäckt att den där massagen igår lämnade blåmärken! Det kändes alltså inte bara som att jag fått stryk utan det ser nästan ut som jag fått det. 😉 Tex små blåmärken på ena vaden, som ni ser nedan, och även på ryggen, som jag inte lyckades fånga på kort… Nej, tauteringen är inte ett resultat av massagen. 😉 Ha ha..


Skönt var det iaf även om det är lite ömt idag. Livet är lite så… även om något gör ont så är det bra för en. Även om det känns tufft så är det bara att härda ut för det kommer släppa…och kännas bättre. Man behöver bara vänja sig.
Önskar er alla en underbar söndag! Kramis

Leave a Reply